De Swollenaer

Woensdag, 5 augustus 2020

Op 5 augustus (week 32) verschijnt er geen papieren editie noch E-paper van de Swollenaer. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Tweedehands speelgoed- en kledingbeurs in SIO

Tweedehands speelgoed- en kledingbeurs in SIO
Foto: stock.xchng
Redactie: Erik-Jan Berends

ZWOLLE-ZUID - In SIO Zwolle-Zuid wordt op zaterdag 16 september van 9.00 tot 10.30 uur een tweedehands speelgoed- en kinderkledingbeurs gehouden.

Iedereen kan op vrijdagavond 15 september tussen 18.30 en 19.30 uur speelgoed en kinderkleding inbrengen voor de verkoop. Alleen speelgoed en kleding die al geprijsd en ingeschreven zijn op een lijst, worden ingenomen. Men mag maximaal dertig stuks per lijst inleveren. Het speelgoed en/of de kleding moet schoon, compleet en eigentijds zijn. De organisatie neemt kleding in vanaf maat 74 tot en met maat M. Zwem- en sportkleding, rubberen laarsjes en skeelers mag men ook aanbieden. Alle speelgoed is welkom, van boekjes tot fietsjes en alles er tussenin. Van de verkochte kleding is 75 procent voor de inbrenger. Met een groot aanbod voor zeer lage prijzen is de speelgoed- en kledingbeurs volgens de organisatie favoriet bij veel mensen. Lijsten en meer informatie zijn verkrijgbaar via zwolse-speelgoed-kinderkledingbeurs@ziggo.nl of telefonisch: 06-226 24 176. Inschrijven kan tot dinsdag 12 september.