<< Ga terug

Tukkers leven zich uit bij ZZUit

Tukkers leven zich uit bij ZZUit

ZWOLLE-ZUID - Als het aan André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink ligt wordt nog dit jaar de Republiek Twente opgericht.

Ze hebben de rest van Nederland lang genoeg op hun schouders genomen, vinden ze. Onder het motto ‘Wir sind wieder da’ komt het drietal met een opzienbarend programma. Manuel, Beuving en Kemperink treden alleen op aan de ‘goede’ kant van de IJssel met een voorkeur voor hooibergen, gierkelders, schuilkelders, maisvelden, leegstaande melkfabrieken, slachterijen, gymnastieklokalen, nudistenstranden, buurthuizen, bruine cafés, voetbalkantines en bordelen. Samengevat: een goede start voor de Twentse Republiek.

Het comedytrio trapt het nieuwe theaterseizoen bij ZZUit af op vrijdag 22 september om 20.15 uur in Multifunctioneel Centrum SIO aan de Thorbeckelaan 2 in Zwolle-Zuid. Kaarten à 12,50 euro, inclusief drankje, zijn te reserveren via info@zzuit.nl, te koop aan de zaal of via de Zwolse Theaters. Ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo