De Swollenaer

Dinsdag, 14 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Tour de Moos bij Muziek aan het Plein

Tour de Moos bij Muziek aan het Plein
Foto: Eigen foto
Redactie: Erik-Jan Berends

ASSENDORP - Werkgroep Muziek aan het Plein verwelkomt op 9 juli om 14.00 uur de band Tour de Moos op het Assendorperplein. De bandleden dompelen de bezoekers onder in een mix van hip-hop, poëzie en psychedelische rock.

Tour de Moos bestaat uit vier mannen met één gedeelde passie: muziek met inhoud maken. Jeroen 'Moos' Gaarthuis (vocals), Silvano Orioni (gitaar/samples), Jamahl Philips (drums), Stef Bulten (bas) en Jorden van den Berg (beatmaker en producent) zijn de breinen achter Tour de Moos. Ze zijn in staat om ruwe, wrange, maar ook zwoele sferen te creëren tijdens hun optredens. Het publiek moet volgens de organisatie geen dertien in een dozijn band met vrolijke deuntjes verwachten. “Tour de Moos zoekt juist de grenzen op en is niet bang om ze te overschrijden.”

Eureka en de Enk zijn tijdens het concert open voor een hapje en een drankje en de entree van Muziek aan het Plein is zoals altijd gratis.