De Swollenaer

Vrijdag, 3 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Topscores Dutch Open voor Tai Chi School Inner Touch Zwolle

Topscores Dutch Open voor Tai Chi School Inner Touch Zwolle
Ingezonden door: Loes Bon

Leerlingen van een kampioen

Meervoudig Wereld- en Europees kampioen Judith van Drooge heeft het weer klaargespeeld: 3x goud, 5x zilver en 3x brons. Zelf deed ze zaterdag 9 november in Utrecht niet mee aan de Open Nederlandse kampioenschappen. Als leraar heeft ze vol ingezet op haar leerlingen die zeker niet teleurstelden. Op alle belangrijke onderdelen van deze gevechts- en bewegingskunst stonden ze op het podium, met zwaard, sabel, stok, de handvorm en pushing hands. De strijd werd geleverd tegen andere Tai Chi scholen van naam uit Nederland, Duitsland, België, Groot Brittannië, Turkije en er was zelfs een team uit China.

Respect en plezier

In de geest van Tai Chi was er veel respect van alle deelnemers voor elkaar. Tai Chi beoefenen is al winnen. Maar Judith en haar leerlingen zijn wel trots op hun prestaties. Nu weer naar de wekelijkse lessen op de school aan de Westerlaan, voor de verbetering van het fysieke en mentale welzijn van de leerlingen, en het plezier natuurlijk.