De Swollenaer

Dinsdag, 14 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

The Overslept komt naar Hedon

The Overslept komt naar Hedon
Foto: Nanette Schaar
Redactie: Erik-Jan Berends

De Nederlandse pop- rockband The Overslept treedt op vrijdag 6 maart op in Hedon. Het viertal heeft in haar ruim vijfjarig bestaan al flink wat meters gemaakt.

Zo was de band al te zien als voorprogramma van Panic! At The Disco en Paramore in AFAS Live, stonden ze op Pinkpop, Paaspop en Noorderslag en scoorden ze met het nummer Stolen Car een bescheiden radiohit. Kaarten voor de show in Hedon zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en Plato in Zwolle.

The Overslept is een Nederlandse rockband, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang en gitaar), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). Het viertal besluit in 2014 hun muzikale krachten te bundelen. Na hun deelname aan de Popronde tekent de band bij 8Ball Music. De formatie wordt in juni 2017 gebombardeerd tot 3FM Talent en in augustus van dat jaar verschijnt de aanstekelijke hitsingle Stolen Car, die niet van de radio te slaan is.

De zaal gaat op 6 maart open om 19.30 uur, The Overslept betreedt om 20.15 uur het podium. De entree bedraagt 13 euro.