<< Ga terug

Tactus helpt bij vragen van ouders over beeldschermgebruik

Tactus helpt bij vragen van ouders over beeldschermgebruik

ZWOLLE - Ouders die zorgen hebben over het middelengebruik of beeldschermgebruik van hun kind worden geholpen door Tactus. In de cursus ‘Help, mijn kind kan niet zonder!’ kunnen ze al hun vragen kwijt en leren ze hoe ze de regie weer in handen krijgen.

Veel gamen of overmatig gebruik van alcohol of drugs van hun kind kan voor ouders veel vragen opleveren. Preventiewerker Arjan Lamslag: “Ouders willen vaak weten hoe ze het overmatig gebruik of beeldschermgebruik herkennen. Of hoe ze er met hun kind over praten. Deze en andere vragen behandelen we in de cursus.” Vooral de communicatie binnen het gezin komt aan bod. Daarnaast krijgen ouders praktische informatie om anders met hun kind om te gaan.

De cursus beslaat in totaal vijf avonden waarin elke keer een ander onderdeel aan bod komt. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 16 januari. De cursus wordt gegeven door Arjan Lamslag, preventiemedewerker van de afdeling Jeugd en Jongvolwassenen.

De cursus is voor iedereen toegankelijk; kinderen hoeven niet in behandeling te zijn bij Tactus. De cursus wordt gehouden op de locatie van Tactus in Zwolle aan de Dr. Stolteweg 58. Gratis parkeren kan voor de deur. Aanmelden kan via a.lamslag@tactus.nl of via het aanmeldformulier op www.tactus.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo