De Swollenaer

Donderdag, 6 augustus 2020

Op 5 augustus (week 32) verschijnt er geen papieren editie noch E-paper van de Swollenaer. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Stichting presenteert Het Oergezellig bordspel in Zwolle

Stichting presenteert Het Oergezellig bordspel in Zwolle
Foto: A.Thiel
Redactie: Erik-Jan Berends

BINNENSTAD - De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld heeft dinsdag Het Oergezellig bordspel Zwolle bij Brownies & downies gepresenteerd. Het bordspel is een eenmalige uitgave en krijgt een gratis verspreiding in Zwolle onder de aanwezige basisscholen, oudereninstellingen, sportverenigingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, buurthuizen, centrum voor jeugd en gezin, bibliotheken en het gemeentehuis.

Het Oergezellig bordspel is een traditioneel bordspel, volop afbeeldingen van bedrijven en organisaties uit de stad Zwolle. De bijbehorende informatiebrochures, voorzien van een voorwoord van burgemeester Henk Jan Meijer, geven onder meer informatie over de deelnemende bedrijven, tips voor meer veiligheid, vele kortingsvouchers van deelnemers om voordelig te winkelen en uiteenlopende tips om pesten en geweld te voorkomen. Aansluitend is Het Oergezellig bordspel Zwolle ook inzetbaar als promotie van de onderneming of te gebruiken als relatiegeschenk. Voor geïnteresseerden zijn nog enkele bordspellen à 17,50 euro te verkrijgen via info@oergezelligbordspel.nl.

Het Oergezellig bordspel is een initiatief en uitgave van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld. Deelnemers ondersteunen de doelstellingen van de stichting. Dit onder andere om grotere bewustwording tot stand te brengen en doelgerichte voorlichting te geven om agressie, geweld te voorkomen en meer veiligheid tot stand te brengen.