<< Ga terug

Stichting Focus houdt picknick voor alleenstaande ouders

Stichting Focus houdt picknick voor alleenstaande ouders

ZWOLLE - Stichting Focus houdt dinsdag 20 augustus van 12.00 tot 17.00 uur een picknick voor alleenstaande ouders en hun kind(eren).

Kleedjes, eten, drinken én een volledig kinderprogramma (mogelijk gemaakt door TRAVERS) zijn aanwezig. Kosten bedragen 3 euro voor volwassenen en 1,50 euro voor kinderen. Aanmelden kan tot en met 16 augustus via picknick@focuszwolle.nl. Stichting Focus is gevestigd aan de Zerboltstraat 63 in Zwolle. "Heeft u in de afgelopen twaalf maanden een aanvraag gedaan bij Stichting Meedoen? Mail bij de aanmelding uw naam, adres en geboortedatum, dan kan de entreeprijs door hen vergoed worden. De gegevens worden gedeeld met Stichting Meedoen."

Op donderdag 22 augustus om 18.00 uur is de aftrap van het Eetcafé. Ter ere van de start van het nieuwe seizoen houdt Focus 'een special'. Voor 6,50 euro per persoon kunnen geïnteresseerden aanschuiven voor een 3-gangenmenu. Reserveren kan tot op de dag zelf voor 12.00 uur via heteetcafe@focuszwolle.nl of Stichting Focus, Zerboltstraat 63, Zwolle.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo