<< Ga terug

Stadsfestival Zwolle zoekt vrijwilligers

Stadsfestival Zwolle zoekt vrijwilligers
Foto: Hans van Eijsden

ZWOLLE - De voorbereidingen voor het Stadsfestival zijn inmiddels in volle gang. De eerste namen zijn geboekt en er wordt hard gewerkt aan de logistiek.

Voor de totstandkoming van het festival zijn vrijwilligers van groot belang en daarom is de organisatie opzoek naar ondersteuning in kaartcontrole, routebegeleiding, artiestenbegeleiding en logistiek. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.stadsfestival.nl. Op woensdag 10 juli is een informatiebijeenkomst in Café Foyer in schouwburg Odeon waarbij geïnteresseerde vrijwilligers vragen kunnen stellen en ideeën kunnen uitwisselen met elkaar en de organisatie.

Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september vindt het Stadsfestival 2019 plaats in het hart van Zwolle met een nieuw festivalterrein rondom het Grote Kerkplein, Academiehuis Grote Kerk, museum De Fundatie, de Blijmarkt en aan de Potgietersingel. Het festival wil uitblinken in haar combinatie van muziek, theater en dans met grote namen als Wende, Rico & Sticks, Postmen, Toneelgroep Oostpool, 155, Nederlandse Reisopera en lokaal talent.

Zie voor meer informatie www.stadsfestival.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo