<< Ga terug

Stadkamer helpt bij alle vragen over inkomen en belasting

Stadkamer helpt bij alle vragen over inkomen en belasting

ASSENDORP - In Stadkamer Centrum is op dinsdag 27 maart van 14.30 tot 16.30 uur en 29 maart van 10.00 tot 12.00 uur een gratis inloopspreekuur over belastingen.

Hierbij staan studenten financiële beroepen van Deltion College klaar voor iedereen met belastingvragen. De bedoeling is dat men beter in staat is om binnenkort de belastingaangifte te doen.

In het voorjaar is het voor veel mensen weer tijd voor de belastingaangifte. Men moet gaan nadenken over de belasting en andere inkomstenvragen en het kan soms moeilijk zijn om de antwoorden hierop te vinden. Wat moet ik opgeven, wat niet en voor welke aftrekposten kom ik in aanmerking? En hoe werkt dat precies met mijn DigiD?

Wie er zelf niet uitkomt of gewoon meer zekerheid wil, kan op een van beide dagen langskomen. Aanmelden is niet nodig. Tijdens het inloopspreekuur kunnen vragen worden gesteld en daarnaast kan men worden geholpen met de voorbereiding van de aangifte door het aanvragen van een DigiD of het installeren van de app.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo