De Swollenaer

Dinsdag, 11 augustus 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Sportpark Marslanden blijft actief deze zomer

Sportpark Marslanden blijft actief deze zomer
Redactie: Erik-Jan Berends

MARSLANDEN - Vanaf het begin van de zomervakantie is er genoeg te doen op Sportpark Marslanden. In samenwerking met de verenigingen, Travers, WijZ en SportService Zwolle zijn er tal van activiteiten georganiseerd.

Structurele activiteiten zijn op maandag de 55+ beweeggroep van 09.30 tot 12.20 uur, op dinsdag de 55+ beweeggroep van 09.30 tot 11.20 uur, Fit de zomer door van 09.30 tot 10.30 uur (begint op 14 juli), woensdag de 55+ beweeggroep van 10.00 tot 11.00 uur, donderdag Walking Football van 10.15 tot 11.00 uur en de 55+ beweeggroep van 14.00 tot 15.00 uur.

Iedereen in de leeftijd boven de 55+ is welkom bij de 55+ beweeggroep om samen te komen, te bewegen en te sporten. Onder begeleiding van de sportcoach of MixFit gaan de deelnemers verschillende sportactiviteiten doen, maar gezellig een kop koffie drinken is daarbij ook van belang.

Walking Football is voor de voetballende senioren. Het is een training zoals vroeger, lekker de wei in en tegen een balletje aan trappen. Alleen niet meer met alle tackles of snelheden, maar lopend. Met een groep van vijftien mannen wordt er wekelijks getraind.

Om straks na de zomerweken weer fris en fit te zijn, is er op dinsdagochtend een ‘Fit de zomer door’ activiteit. Samen met de rugby en SportService Zwolle wordt een persoonlijk, passend trainingsplan gemaakt en wordt de zomerweken doorgewerkt aan ieders wensen en behoeftes.

Sportpark Marslanden biedt ook incidentele activiteiten vanaf 14 tot 55 jaar. Zo is er op dinsdag 7, 14 juli en 11 augustus van 12.00 tot 14.00 uur een Sport & Spel middag voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar. Jongeren van 10 tot en met 14 jaar zijn welkom van 14.30 tot 16.30 uur. In samenwerking met Travers & SportService Zwolle heeft Sportpark Marslanden een Sport &S pel middag voor kinderen uit de buurt georganiseerd waar ze gewoon lekker kunnen sporten en spelen op het sportpark.

Voor zondag 9 augustus heeft Sportpark Marslanden voor al haar leden en geïnteresseerde niet-leden een sportdag georganiseerd. Het wordt een groot evenement voor iedereen die lekker een middag wil sporten, eten en wil samenkomen. Doel is om kennis te maken met elkaar, de vereniging, de buurt en Sportpark Marslanden. Aanmelden voor een of meer activiteiten kan via www.sportparkmarslanden.nl. Of mail naar info@sportparkmarslanden.nl.