<< Ga terug

Speechacadamy biedt gratis les aan: Masterclass “Pakkend Pitchen” in de Stadkamer

Speechacadamy biedt gratis les aan: Masterclass “Pakkend Pitchen” in de Stadkamer

Slotboom is trainer op het gebied van video presenteren en video solliciteren. Hij leert je tijdens de masterclass Pakkend Pitchen hoe je jezelf op een pakkende en persoonlijke wijze pitcht. Dat het bij een goede pitch niet alleen gaat om wat je kunt, maar ook dat je laat zien wie jij bent als mens. De pitchvaardigheden die je leert tijdens de masterclass kun je inzetten bij netwerkgelegenheden, maar ook in je persoonlijke positionering online.

De masterclass is een onderdeel van de training “Stralend Presenteren” van de Zwolse Marije Wielenga. Zij is Nederlands Kampioen speechen en helpt professionals en bedrijven te presenteren met meer impact, gemak en plezier.

Wielenga vindt improviseren zo belangrijk dat ze deze masterclass niet alleen voor haar cursisten, maar voor iedereen aanbiedt.

Stralend Presenteren is een training van drie maanden voor professionals die regelmatig presentaties geven en dit naar een hoger niveau willen tillen. Uniek aan het traject is de combinatie van online- en offline leren. En het gebruik van Virtual Reality.

Belangstellenden kunnen hier terecht voor meer informatie en het bestellen van een kaartje: https://stadkamer.nl/activiteiten/1203/masterclass-pakkend-pitchen

Inloop is vanaf 13:30 uur, om 13:45 uur begint de Masterclass.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo