De Swollenaer

Maandag, 6 april 2020

Al het nieuws uit Zwolle en omstreken

Special Heroes Art houdt inspiratiesessie tijdens festival WOEST!

Special Heroes Art houdt inspiratiesessie tijdens festival WOEST!
Redactie: Erik-Jan Berends

BINNENSTAD – Special Heroes Art verzorgt op maandagavond 29 mei een inspiratiesessie tijdens cultuureducatie Festival Woest!

Special Heroes is een landelijk project voor kinderen en jongeren met een beperking. Voor hen is het lang niet altijd vanzelfsprekend om aan kunst of cultuur te doen. Special Heroes brengt hierin verandering door kinderen en jongeren onder en na schooltijd culturele activiteiten aan te bieden. Tijdens de inspiratiesessie vertelt Special Heroes Art hoe ze in steeds meer steden succes boeken, waaronder ook in Zwolle.

Het avondprogramma van cultuurfestival Woest! vindt plaats op 29 en 31 mei op het festivalterrein voor de Verhalenboot en is voor iedereen met hart voor onderwijs, cultuureducatie en amateurkunst. Het thema van dit jaar is ‘labelen’. Het onderwijs van de toekomst is gericht op talentontwikkeling en persoonsvorming. Tijdens het festival wordt gekeken hoe kunst- en cultuurvakken hierin een rol kunnen spelen en krijgen de deelnemers handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Aanmelden kan via www.festivalwoest.nl.