<< Ga terug

Smartlappenfestival nodigt deelnemers uit

Smartlappenfestival nodigt deelnemers uit
Foto: Eigen foto

BINNENSTAD - Het Smartlappenfestival 2019 wordt gehouden op 2 november 2019. Wie er wil meedoen, en zich mogelijk laat kronen tot Smartlappenkoning- of koningin van 2019, kan zich nu aanmelden.

“Deelnemen is eenvoudig”, volgens de organisatie. “De tekst van de smartlap moet zelf geschreven zijn en er moet natuurlijk een lach en een traan in doorklinken. Het lied mag op een zelf gecomponeerde óf op een bestaande melodie worden gezongen. Alle deelnemers worden op 2 november begeleid door professionele muzikanten. De avond vindt plaats in schouwburg Odeon. En het is steevast uitverkocht. Een mooier podium bestaat niet. Inmiddels hebben zeven groepen zich gemeld. Er is plek voor elf groepen. Wees er dus snel bij.”

De verkoop van kaarten voor het populaire Zwolse Smartlappenfestival 2019 begint op zaterdag 7 september om 10.00 uur bij schouwburg Odeon aan de Blijmarkt. ’s Middags om 14.00 begint de verkoop via www.zwolsetheaters.nl en telefonisch via 0900 1435 (0,45 euro per minuut). Kaarten kosten 18,50 euro (2e rang) en 20,50 euro (1e rang), inclusief een pauzedrankje. Wie zeker wil zijn van kaarten, dient op tijd naar schouwburg Odeon te komen, want sinds jaar en dag zijn de kaarten snel uitverkocht.

Het Smartlappenfestival is volgens de organisatie elk jaar een lust voor het oog en soms een uitdaging voor het oor. “De vraag is natuurlijk wie zich straks een jaar lang Smartlappenkoning of -koningin van Zwolle mag noemen. Vorig jaar won Tante Elsie. Ze heeft al beloofd haar titel met hand en tand te verdedigen.”

Zie voor meer informatie www.smartlappenfestivalzwolle.nl, facebook.com/smartlappenfestivalzwolle en/of Twitter: @SmartlapZwolle.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo