De Swollenaer

Vrijdag, 3 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

SIO houdt tweedehands kleding- en speelgoedbeurs

SIO houdt tweedehands kleding- en speelgoedbeurs
Foto: shutterstock
Redactie: Erik-Jan Berends

ZWOLLE-ZUID - In SIO Zwolle aan de Thorbeckelaan 2 wordt op zaterdag 14 september van 09.00 tot 10.30 uur een tweedehands speelgoed- en kinderkledingbeurs gehouden.

Iedereen kan op vrijdagavond 13 september tussen 18.30 en 19.30 uur speelgoed en kinderkleding inbrengen voor de verkoop. Alleen speelgoed en kleding die al geprijsd en ingeschreven zijn op een lijst, worden ingenomen. Men mag maximaal 56 stuks per lijst inleveren. Het speelgoed en/of de kleding moet schoon, compleet en eigentijds zijn. De organisatie neemt kleding in vanaf maat 74 tot en met maat XXL. Zwem- en sportkleding mag men ook aanbieden. Alle speelgoed is welkom, van boekjes tot fietsjes en alles er tussenin. Van de verkochte kleding is 75 procent voor de inbrenger. Met een groot aanbod voor zeer lage prijzen is de speelgoed- en kledingbeurs volgens de organisatie favoriet bij veel mensen. Lijsten en meer informatie zijn te vinden op zwolse-speelgoed-kinderkledingbeurs@ziggo.nl of telefonisch: 06-226 24 176. Inschrijven kan tot dinsdag 10 september: vol is vol. Wie vrijwilliger wil worden, kan contact opnemen met de organisatie.