De Swollenaer

Donderdag, 28 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Singlescafe voldoet aan behoefte

Ingezonden door: DatingOost

Singlescafe voor 40+ alleenstaanden

ZWOLLE – “Wij organiseren singlescafe's voor de iets oudere alleenstaanden," vertelt Getty Schepers, matchmaker van DatingOost. “Ons doel is singles (±40-67jr) een leuke avond uit te bezorgen. Het is geen datingavond, dat legt de lat te hoog." Zaterdagavond 4 mei is de gezellige bruine kroeg Pandje 2.0, tegenover Primark, vanaf 20.30 uur het domein van singles. DatingOost organiseert door geheel Oost-Nederland singlescafe’s voor 40-plussers en speeddates voor senioren.
Wat is een singlescafe?
“Uitgaan, gezelligheid, kopje koffie, lachen, kletsen, hapje, drankje, contacten leggen en misschien wel nieuwe vrienden maken, waarbij zaterdagavond in Pandje 2.0 ook gedanst kan worden.”
Het datingbureau is met de singlescafe’s al 14 jaar succesvol. “Wanneer je gescheiden bent of je partner is al jong overleden, waar moet je dan naartoe? Plots sta je er alleen voor. Wij merkten dat en zijn daarom deze singlecafe’s gaan organiseren. Gewoon een eenvoudige uitgaansavond, net zoals iedereen er wel eens op uit gaat. Alleen nu is het een besloten avond met alleen maar singles. Er is veel eenzaamheid, daar loopt echter niemand mee te koop. Na één keer te zijn geweest weten onze gasten dat wij altijd direct bij de entree staan om ze op te vangen; dan is de drempel al ietsje lager. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust, maar geeft ook herkenning. Want dat het een stap is om in je eentje naar een singleparty te gaan, dat begrijpt iedereen. We hebben gemiddeld zo’n 80 singles binnen en 90% komt ook écht alleen. Dan leg je sneller contact is onze ervaring.”

DatingOost heeft tevens een eigen datingsite. In de weekenden komen daar de singlescafe’s bij. “Ja, wij zijn uniek met onze vier-combinatie in Nederland. Wij doen veel voor de alleenstaanden in het oosten. Heel mooi en dankbaar werk.”

Zaterdagavond 4 mei 2019 singlescafe (±40-67jr) in Cafe Pandje 2.0, tegenover de Primark en naast Van Klaveren juwelier, Melkmarkt 12 (op de 1e etage), 8011 MC Zwolle. Parkeren kan binnen enkele tientallen meters bij parkeergarage Q-park Maagjesbolwerk uitgang melkmarkt.
Entree €12,50 incl. koffie en hapjes. Aanvang 20.30 uur. Vooraf aanmelden NIET nodig. Een lidmaatschap is ook NIET nodig. Nette kleding gewenst.
Voor meer informatie kan vrijblijvend gebeld worden met Dating Oost 0546-492899 of via www.DatingOost.nl