De Swollenaer

Donderdag, 9 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Sassendonkse carnavalsoptocht trotseert stortbui (1)

Sassendonkse carnavalsoptocht trotseert stortbui (1)Sassendonkse carnavalsoptocht trotseert stortbui (1)Sassendonkse carnavalsoptocht trotseert stortbui (1)Sassendonkse carnavalsoptocht trotseert stortbui (1)Sassendonkse carnavalsoptocht trotseert stortbui (1)Sassendonkse carnavalsoptocht trotseert stortbui (1)Sassendonkse carnavalsoptocht trotseert stortbui (1)Sassendonkse carnavalsoptocht trotseert stortbui (1)Sassendonkse carnavalsoptocht trotseert stortbui (1)
Redactie: Erik-Jan Berends

SASSENDONK - Waar de Sassendonkse carnavalsoptocht de afgelopen jaren nog wel eens werd geconfronteerd met kou of wat hagel, was het zaterdag voor het eerst sinds lange tijd dat een forse stortbui de optocht trof. De feestvierders lieten zich echter niet van de wijs brengen en zo was het weer groot feest in de Zwolse binnenstad. Onze fotograaf Pedro Sluiter maakte er weer een mooie reportage van die in drie delen op de site van de Swollenaer is te zien. De serie begint met de binnenkomst van Stadsprins Bourgondië I die, vanwege werkzaamheden aan het spoor, dit jaar niet per trein maar per boot in de stad arriveerde.