De Swollenaer

Donderdag, 28 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Rico zonder Sticks komt voorlezen op KDV More than Kidz Poppejans locatie AA-landen

Rico zonder Sticks komt voorlezen op KDV More than Kidz Poppejans locatie AA-landen
Ingezonden door: D Wilgenhof

Woensdag 22 januari ’20 beginnen de Nationale Voorleesdagen. Bij kinderdagverblijf Poppejans in de Aalanden trappen we af met een gezellig ontbijt voor de peuters. En daarna komt Rico voorlezen. Voorlezen is een belangrijk onderdeel in de taalontwikkeling van kinderen. Bovendien is voorlezen heel erg leuk.

Het prentenboek Moppereend waaruit voorgelezen wordt, gaat over eend die mopperig is. Terwijl de dieren in het boek hem proberen op te vrolijken, wordt hij steeds chagrijniger. De dieren uit het boek zullen de 22e januari allen aanwezig zijn; het belooft dus een gezellige ochtend te worden.

Tijdens de nationale voorleesdagen die duren van woensdag 22 februari t/m vrijdag 31 januari ’20 zal er ook met de peuters een bezoek worden gebracht aan de Stadkamer Aalanden. Op de overige dagen van de week zal een opa of oma of een van de ouders komen voorlezen. Zo besteden wij uitgebreid aandacht aan het voorlezen.