De Swollenaer

Donderdag, 6 augustus 2020

Op 5 augustus (week 32) verschijnt er geen papieren editie noch E-paper van de Swollenaer. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Rico en Fakkelteit spelen bij Muziek aan het Plein

Rico en Fakkelteit spelen bij Muziek aan het Plein
Foto: Eigen foto
Redactie: Erik-Jan Berends

ASSENDORP - Muziek aan het Plein kondigt het optreden van de Zwolse rapper Rico met de jongeren van de Fakkelteit aan, op 11 juni in de muziektent op het Assendorperplein.

De getalenteerde hiphoppers laten dan hun kwaliteiten horen. Vanaf 14.00 uur klinken de strakke beats en teksten op het plein. De Fakkelteit is een initiatief van Travers Welzijn in samenwerking met poppodium Hedon. Jongeren van 13 tot 23 jaar kunnen in deze groep zich creatief uiten op gebied van rap en hiphop. Ze krijgen de kans om hun eigen kwaliteiten verder te ontwikkelen en ze helpen elkaar met de teksten. Zo wordt de hiphop-scene in Zwolle versterkt. Elke maandag en woensdagavond komen de jongeren bij elkaar. Rapper Rico ondersteunt de groep.

De entree bij Muziek aan het Plein is, zoals altijd, gratis en de Enk en Eureka zijn open voor een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op Facebook: MuziekaanhetPlein.