De Swollenaer

Zaterdag, 19 september 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Regio Zwolle ondernemersverkiezing gaat van start

Redactie: Erik-Jan Berends

ZWOLLE - Tijdens het Regio Zwolle Congres op 13 december worden de Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2018 gekroond. De afgelopen drie jaar zijn de winnaars door wethouders Economische Zaken en ondernemersverenigingen voorgedragen.

Tijdens het congres worden de opvolgers van Jasper Bouwmeester van Fiberneering (Starter 2017) en Martin van der Sluis van PlasmaMade (Ondernemer 2017) bekend. “De verkiezing ‘Ondernemer en Starter van het Jaar regio Zwolle’ beloont écht ondernemerschap: ambitie, durf, innovatie. Er wordt aandacht gevraagd voor een bijzonder slag mensen, die zich durft te onderscheiden en risico durft te nemen. We vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt in de regio Zwolle”, aldus de voltallige vakjury.

Tot en met 1 september 2018 kan iedereen ondernemers aandragen via de website www.ondernemersprijsregiozwolle.nl / via Lisa Heethaar: lisa@mkbregiozwolle.nl.

Winnaars van de afgelopen jaren hebben, volgens haar, naast de waardering voor hun ondernemerschap, meer naamsbekendheid opgebouwd door alle publiciteit rondom deze verkiezing en veelal ook meer opdrachten gescoord.

De voorgedragen kandidaten worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit Edwin Peterman, Martin van der Sluis, Marius Nijland, Wiebbe Bonsink, Gido Frühling, onder aanvoering van juryvoorzitter Klaas Feenstra.

De verkiezing voor Ondernemer van het Jaar en Starter van het Jaar Regio Zwolle is een initiatief van MKB Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle. Het is dit jaar de veertiende keer dat de verkiezing wordt gehouden.

Meer informatie over het aanmelden, de procedure en het juryreglement staat op www.ondernemersprijsregiozwolle.nl