<< Ga terug

Rabobank ontvangt eerste exemplaar presentatiegids VSCO’61

Rabobank ontvangt eerste exemplaar presentatiegids VSCO’61

Vrijdag 9 augustus verscheen de nieuwe presentatiegids voor het seizoen 2019-2020 van VSCO’61. Deze 21e editie werd door voorzitter van de presentatiegidscommissie Colin Pelleboer overhandigd aan Financieel Adviseur Peter Krist van Rabobank Noord Veluwe. De Rabobank is partner van de jeugd en sluit daarbij aan op het thema: Bouwen aan de Toekomst.

Aanleiding voor dit thema was het vijftienjarig hoofdsponsorschap van Prins Bouw. De vereniging is zeer dankbaar voor deze duurzame relatie met het bouwbedrijf en de familie Prins. Colin Pelleboer lichtte tijdens de uitreiking toe, dat het thema bouwen in een breder perspectief gezien moet worden. Zo is er ook aandacht voor de jeugd, het bouwen aan vrouwenvoetbal, maar ook afbouwen in de Kelderklasse en 35+ voetbal. Pelleboer deelde een leuke primeur, want naast de mannen is er vanaf dit seizoen ook 30+ voetbal voor vrouwen bij VSCO’61.

Toekomst
Hoofdtrainer Bülent Akar bouwt verder aan de verjonging van de selectie en blikt in de presentatiegids vooruit op het nieuwe seizoen. De selectie wordt uiteraard voorgesteld aan de hand van de elftalfoto en de individuele foto’s. Ook is er weer een fraaie overzichtskaart van de tweede klasse H, waarin VSCO’61 in het nieuwe seizoen uitkomt met nieuwe tegenstanders, maar ook oude bekenden.

Afbouwen
Er is aandacht voor opbouwen maar ook afbouwen met een bij vlagen hilarisch artikel over de lagere seniorenelftallen, waar uiteindelijk iedereen zijn voetbalcarrière afsluit, oftewel de ‘kelderklasse’. Ook is er een sfeervol artikel over ‘rietbouwer’ Rick van de Wetering uit Noordeinde.

Gids ontvangen
Dit is slechts een greep uit de vele mooie artikelen. Maar liefst 7.750 magazines vallen de komende weken op de deurmat in Oosterwolde, Oldebroek, Noordeinde, Kamperveen, Kerkdorp, Oostendorp en Elburg. “Geïnteresseerden die de gids niet hebben ontvangen kunnen deze afhalen bij het clubgebouw. Het aanstaande Berend Elzerman Toernooi dat start op 17 augustus is daar een mooie aanleiding voor”, besluit Pelleboer.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo