De Swollenaer

Zondag, 31 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Prettig omgaan met je lijf kun je leren

Prettig omgaan met je lijf kun je leren
Foto: Gijs Versteeg
Ingezonden door: Jeanette H. Reitsma

Meedoen met de 4-avonden-training, die helpt om weer maatjes te worden met het eigen lichaam, is nog mogelijk.
De training start op 23 mei bij Bodylifeplan in de Van Karnebeekstraat 46 en is ook toegankelijk voor niet-leden van Bodylifeplan.
​Dat betekent nog vóór de zomervakantie een blij en ontspannen lijf!

In deze training krijgen de deelnemers inzicht in de persoonlijke patronen die een prettige, ontspannen en gezonde omgang met het lichaam saboteren.
Deze patronen kenmerken zich vaak door bijvoorbeeld veel zorgen voor een ander, maar afspraken met jezelf niet kunnen houden, schuldgevoelens, emotie-eten, irritaties in relaties en allerlei lichamelijke klachten.

Verrassend is, dat deze patronen veel te maken hebben met de manier waarop we hebben leren communiceren! En dat heeft, behalve invloed op een gezonde relatie met jezelf, natuurlijk ook invloed op de prettige relatie met anderen en vooral partner en kinderen. Zo heeft zorgen vóór (anders dan zorgen maken om) het eigen lichaam direct invloed op ontspannen leven én ontspannen contact met anderen.

De training (4 avonden!) wordt weer gegeven door Jeanette H. Reitsma, coachingpraktijk Stromen, voor (relatie-)coaching en familieopstellingen.
Door middel van oefeningen, coaching en opstellingen worden inzichten verkregen en praktische handvatten geboden die voor iedere deelnemer persoonlijk van waarde zijn. Zo worden positieve veranderingen in de omgang met ‘het lichaam als maatje’ ingezet, die blijvend kunnen zijn.

De training biedt plaats aan maximaal 6 personen, om de veiligheid en de persoonlijke aandacht te garanderen.
Data: 23 mei, 6, 13 en 27 juni van 18.45-21.15 uur
Bijdrage: vrij vanaf €80
Plaats: Bofylifeplan, Van Karnebeekstraat 46, Zwolle
Opgeven via info@bodylifeplan.nl of info@coachingstromen.nl .
Voor meer informatie en ervaringen van deelnemers zie: www.coachingstromen.nl/agenda/