<< Ga terug

Praten over stikstofcrisis met Daniel Koerhuis, Mark Harbers en minister-president Mark Rutte

Praten over stikstofcrisis met Daniel Koerhuis, Mark Harbers en minister-president Mark Rutte
Foto: VVD

VINKENBUURT (OMMEN) -Tot een instant oplossing van de stikstofcrisis zal een gesprek met een politicus niet leiden, maar wie desondanks een boom over dit onderwerp wil opzetten kan dat woensdagavond doen met de VVD Tweede Kamerleden Daniel Koerhuis (Raalte), Erik Ziengs, Helma Lodders en Mark Harbers. Uitzonderlijk is dat ook minister-president Mark Rutte van de partij is en ook hij gaat graag het gesprek aan.

Naast Overijssel doen de VVD'ers ook de provincies Zuid-Holland/Zeeland en Noord-Brabant aan. De overige provincies zijn niet in de stikstoftour opgenomen.

Een woordje wisselen, ideeën spuien of gewoon benieuwd naar wat men te vertellen heeft? Dat kan woensdagavond dus. Plaats van handeling is Van Spijker Stalinrichting aan de Koloniedijk 60 in het buurtschap Vinkenbuurt in Ommen. De inloop is vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan via deze link (https://www.vvd.nl/stikstofbijeenkomst/?fbclid=IwAR0293BsMsM4HFvQhDhQLDULjfQ1E3X4kOvrw5toC-VHqaGQN300-6-uDr4 ).Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo