<< Ga terug

Pop Up Cinema Fraterhuis met film 'Een man die Ove heet'

Pop Up Cinema Fraterhuis met film 'Een man die Ove heet'

ZWOLLE - Filmtheater Fraterhuis houdt vrijdag 23 augustus opnieuw de Pop Up Cinema op het Celeplein. Bij het vallen van de duisternis start om 21.30 uur de film ‘Een man die Ove heet’. "Een hartverwarmende verfilming van de roman van Frederick Backman over een mopperkont, die dankzij het contact met zijn nieuwe overburen langzaam weer ontdooit", aldus de organisatie.

Het Fraterhuis viert de zomer met een speciale reeks buitenfilms op het Celeplein. Tijdens acht weekenden in de maanden mei tot en met september zijn onder de sterrenhemel bijzondere voorstellingen te zien. Het Fraterhuis zet op het Celeplein de tuinstoelen, comfortabele kussentjes en warme dekens alvast klaar. De bar van Café Foyé is de hele avond geopend en er is ook een pauze. De voorstellingen gaan ongeacht de buitentemperatuur en/of regen (binnen) door.

De kaarten voor deze buitenfilms kosten 9 euro voor Vrienden en 11,50 euro regulier. Dit is inclusief programmaboekje én koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling. Bezoekers kunnen op de website e-tickets kopen en printen. Voor meer informatie: www.filmtheaterfraterhuis.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo