<< Ga terug

'Pop-up Beach Gym' op Rodetorenplein

'Pop-up Beach Gym' op Rodetorenplein

ZWOLLE - Op het Rodetorenplein is van 24 augustus tot 14 september de 'Kwakzalver X Peppergym Pop-up Beach Gym' te vinden. Het gaat om een mobiele workoutbox waar drie weken lang workouts worden gegeven. Onder professionele begeleiding van trainers van de Peppergym kan iedere Zwollenaar op zijn of haar eigen niveau een uitdagende workout doen.

"Het Stadsstrand biedt een unieke mogelijkheid om beweging en genieten met elkaar te verbinden", aldus de organisatie. Kwakzalver Sports Cosmetics en de Peppergym hebben hiervoor hun krachten gebundeld. Beide worden gerund door Zwolse ondernemers (Roy Boeve en Dirk van de Worp). "Wij vinden het belangrijk dat heel Zwolle de kans krijgt om op zo’n unieke locatie een sportieve uitdaging aan te gaan", aldus de twee.

Meedoen is voor iedereen mogelijk. Er worden verschillende lessen aangeboden, van circuit cardiotraining tot kickboksen. Inschrijven voor de lessen kan via de website van Peppergym Zwolle: www.peppergym.nl/pop-up-gym.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo