De Swollenaer

Zaterdag, 28 maart 2020

Al het nieuws uit Zwolle en omstreken

PeperDus opent het nieuwe theatersportseizoen

PeperDus opent het nieuwe theatersportseizoen
Foto: Eigen foto
Redactie: Erik-Jan Berends

BINNENSTAD – Theatersportgroep PeperDus opent op vrijdag 10 november haar nieuwe seizoen met als ‘tegenstander’ het team De Noordsterren uit Leeuwarden.

In de bovenzaal van café The Livingroom gaan de twee ervaren theatersportteams de strijd aan. Voor PeperDus komen Dijanna, Sarah, Saskia en Geert in actie. De presentatie is in handen van het duo Vincent en Marion. Rechters Inge en Dietrich zullen streng en misschien zelfs rechtvaardig de wedstrijd in goede banen leiden. Maar de belangrijkste factor bij theatersport is het publiek. Bezoekers denken mee over locaties, personages en dilemma’s. Ze strooien rozen, brengen sfeer en geven kleur aan de avond. Bovendien bepalen ze samen met de rechters de uitslag van de wedstrijd. Wie gezellig een avondje wil genieten van geïmproviseerde scènes, diverse spelvormen en toonaangevende typetjes, is welkom op vrijdag 10 november om 20.00 uur.

De entree bedraagt 6 euro per persoon. Kaarten zijn vanaf 19.30 uur aan de zaal verkrijgbaar.

Zeker zijn van een plek? Reserveer dan kaartjes per e-mail reserveren@peperdus.nl of via het formulier op www.peperdus.nl.