<< Ga terug

Participatieraad houdt jaarlijkse ‘Meet en Greet’

Participatieraad houdt jaarlijkse ‘Meet en Greet’

BINNENSTAD – “Samenwerking in het sociaal domein is van groot belang voor goede ondersteuning aan Zwolse inwoners”, aldus de Participatieraad. Daarom stelt ze dit thema centraal tijdens de jaarlijkse Meet en Greet.

Doel van deze bijeenkomst is samenwerking in het sociaal domein van Zwolle te verbeteren. Iedereen die samenwerking in het sociaal domein van Zwolle wil verbeteren, is welkom op donderdagmiddag 6 februari bij De Bank aan de Dijkstraat 6. De bijeenkomst begint om 13.30 uur en duurt tot 17.00 uur; de inloop is vanaf 13.15 uur. Aanmelden kan per e-mail info@participatieraadzwolle.nl.

Leefbaarheid

De Participatieraad Zwolle maakt zich sterk voor gemeentelijk beleid dat aansluit bij wat mensen nodig hebben op het gebied van welzijn, zorg, jeugdhulp, werk, inkomen, wonen, participatie en leefbaarheid. Zij geeft daarover advies aan het college van burgemeester en wethouders zodat de inwoners van Zwolle de hulp en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Aanpak

Omdat Sportparkmanagers veel ervaring hebben in het samenbrengen van organisaties wordt tijdens deze bijeenkomst onder hun deskundige leiding gewerkt aan optimale samenwerking binnen het Zwolse sociaal domein. Samen wordt gekeken naar goede voorbeelden, gemeenschappelijke belangen en gaat de raad aan de slag met een concrete aanpak om elkaar sneller en effectiever te vinden in het sociaal domein.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo