De Swollenaer

Zondag, 31 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Parochieavonden Thomas a Kempisparochie

Ingezonden door: Parochie Thomas a Kempis

De katholieke parochies in Zwolle en omgeving gaan met elkaar het gesprek aan over de toekomst onder het motto: "Morgen is vandaag"

Er zullen 2 avonden worden gehouden, te weten. Op woensdag 18 september 2019 zal dit plaats vinden in de Sint Jozefkerk, aan de Ministerlaan in Zwolle voor de parochianen uit Zwolle, Hattem en Wythmen, en op 19 september 2019 voor de parochianen uit Kampen, IJsselmuiden en Hasselt in de Vinkehorst te IJsselmuiden

“Morgen” is vandaag is het motto van het pastorale team dat vraagt om mensen die vandaag willen meedenken en meewerken aan de dag van morgen. Die meedenkers en medewerkers van morgen willen wij graag uitnodigen om met elkaar te kijken hoe wij vandaag aan de voet staan van de dag van morgen. Een dialoog over hoe we in onze gemeenschappen de katholieke aanwezigheid en presentie toekomst blijven geven. Niet iets om mee te wachten, maar iets waar we vandaag mee moeten aanvangen

De avonden beginnen om 19.30 uur tot 21.30 uur. Parochianen die de avond van hun locatie niet kunnen bijwonen zijn welkom op de andere locatie.