De Swollenaer

Donderdag, 9 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Parkinson Café praat over wat nog wél kan

Parkinson Café praat over wat nog wél kan
Redactie: Erik-Jan Berends

AA-LANDEN – Het maandelijkse Parkinson Café gaat op donderdag 14 november over wat nog wél kan.

Deze middag wordt aandacht geschonken aan de PPEP4all-training (Patiënt Partner Educatie Programma). Deze training biedt een aantal vaardigheden aan waarbij patiënten of partners baat kunnen hebben. Het doel van de training is het verminderen van psychologische en sociale problemen om daarmee de kwaliteit van leven te verbeteren. Het programma heeft een

positieve insteek: het is gericht op wat men nog wel kan, ondanks de beperkingen.

Informatie

De bijeenkomst is, zoals gebruikelijk, in woonzorgcentrum de Rivierenhof aan de Zijpe 4. Vanaf 13.30 uur is er gelegenheid voor koffie of thee; om 14.00 uur begint de bijeenkomst. De Rivierenhof is te bereiken met buslijn 4, halte winkelcentrum de Dobbe. Iedereen die is geïnteresseerd, is uitgenodigd. Neem voor meer informatie contact op met de penningmeester, de heer W. van der Maaten: (038) 465 18 42, e-mail vandermaaten@tele2.nl of bij de plaatselijke coördinator mevrouw H. van der Honing: (038) 453 75 81, e-mail honinghet@home.nl.