De Swollenaer

Vrijdag, 3 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Parkinson Café in de Rivierenhof

Parkinson Café in de Rivierenhof
Redactie: Erik-Jan Berends

AA-LANDEN – In woonzorgcentrum de Rivierenhof is op donderdagmiddag 18 mei weer een Parkinson Café. Eerstelijnspsycholoog De voorzitter van de Parkinson Vereniging komt op bezoek.

Hij vertelt over het reilen en zeilen van de vereniging en wil graag in contact komen met de bezoekers. De ervaringen in de Parkinson cafés en het bestuur van de vereniging kunnen volgens hem zorgen voor een goede en vruchtbare relatie met elkaar.

Het Parkinson Café is een ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson(isme), naastbetrokkenen en belangstellenden. In een veilige en plezierige omgeving kunnen ze er naar elkaar luisteren, ervaringen vergelijken en elkaar inspireren om ondanks de ziekte een zo prettig en volwaardig mogelijk leven te leiden.

De Rivierenhof is gevestigd aan de Zijpe 4, te bereiken met buslijn 4, halte WKC Dobbe. Er is parkeergelegenheid bij winkelcentrum de Dobbe aan de kant van de Merwedelaan.

De middag begint om 14.00 uur; de zaal is om 13.30 uur open. Neem voor meer informatie contact op met de heer W. van der Maaten, (038) 465 18 42 of vandermaaten@tele2.nl of mevrouw H. van der Honing, (038) 453 75 81 of honinghet@home.nl.