De Swollenaer

Maandag, 21 september 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Parkinson Café biedt liedjesprogramma

Parkinson Café biedt liedjesprogramma
Redactie: Erik-Jan Berends

AA-LANDEN - Jan Pieter Boudens en Erik Raaijman komen op donderdag 14 december met een vrolijk theatraal liedjesprogamma rond Parkinson en andere kwalen naar het Parkinson Café.

Deze maand, de maand van de feestdagen, wil de organisatie op een gezellige manier afsluiten met voor iedereen een traktatie en een liedjesprogramma dat klinkt als een (Kerst)klok. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en de zaal is open om 13.30 uur voor koffie of thee.

Het Parkinson Café vindt maandelijks plaats in woonzorgcentrum Rivierenhof aan de Zijpe 4 in de Aa-landen. Het café is een ontmoetingsplaats voor mensen met Parkinson(isme), naastbetrokkenen en belangstellenden. In een veilige omgeving kan men ervaringen uitwisselen en elkaar helpen om ondanks de ziekte een zo prettig en volwaardig mogelijk leven te leiden. De Rivierenhof is te bereiken met buslijn 4, halte Winkelcentrum ‘de Dobbe’.

Neem voor meer informatie contact op met de heer W. van der Maaten: (038) 465 18 42, vandermaaten@tele2.nl of mevrouw H. van der Honing: (038) 453 75 81, honinghet@home.nl.