De Swollenaer

Maandag, 25 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Overheden openen Uitkijkpunt N35

Overheden openen Uitkijkpunt N35
Foto: Eigen foto
Redactie: Erik-Jan Berends

WIJTHMEN - Rijkswaterstaat, de provincie Overijssel, de gemeenten Zwolle en Dalfsen en waterschap Drents Overijsselse Delta hebben op dinsdag 23 mei een uitkijkpunt voor het publiek geopend.

Vanaf deze veilige uitkijkplek zijn de werkzaamheden aan de nieuwe N35 ter hoogte van Wijthmen goed te volgen. Het uitkijkpunt is bereikbaar vanaf Café Restaurant De Mol. Na een aantal jaren van uitkijken naar de daadwerkelijke verbreding van de N35 tussen Zwolle en Wijthmen, kan het publiek nu uitkijken over het werk aan de weg. Het uitkijkpunt ligt tussen de huidige en de toekomstige weg. De route ernaartoe is met bordjes aangegeven. Vanaf de parkeerplaats achter De Mol is een tijdelijk wandelpad naar het uitkijkpunt aangelegd.

“Omdat we hebben gemerkt dat er veel belangstelling voor de werkzaamheden is, hebben we hiervoor nu een veilige plek ingericht. Het uitkijkpunt zal ongeveer tot het einde van het project beschikbaar zijn”, aldus de overheden.