De Swollenaer

Zondag, 31 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Organisatie Wijkfestival Zwolle-Zuid zoekt talent

Organisatie Wijkfestival Zwolle-Zuid zoekt talent
Foto: Erik-Jan Berends
Redactie: Erik-Jan Berends

ZWOLLE-ZUID - De organisatie van de tweede editie van Wijkfestival Zwolle-Zuid, dat op zaterdag 29 september wordt gehouden, zoekt talenten uit de wijk.

Deelnemers voor de Talentenjacht kunnen zich nog aanmelden tot en met 1 september. Het Wijkfestival Zwolle-Zuid is van 12.30 tot 15.30 uur in en om winkelcentrum Zwolle-Zuid en wijkcentrum De Pol. Op een leuke en interessante wijze worden organisaties uit de wijk en thema’s die in ‘zuid’ spelen voor het voetlicht gebracht. Vaste onderdelen van het programma zijn stands van wijkorganisaties en -verenigingen, kinderactiviteiten en workshops waar bezoekers worden uitgedaagd om mee te denken en te praten over onderwerpen die belangrijk zijn voor hun wijk.

Dit jaar is er voor het eerst een samenwerking met de winkeliers van het winkelcentrum in Zwolle-Zuid. De winkeliers geven met een Talentenjacht (vanaf 14.30 uur) invulling aan het thema van het wijkfestival: talent(ontwikkeling). Deelnemers van zes tot achttien jaar kunnen zich nog tot en met 1 september aanmelden voor de Talentenjacht. Wie dat wil, stuurt de link naar zijn of haar filmpje of het hele bestand via wetransfer.com naar talent@winkelcentrumzwollezuid.nl (met naam, leeftijd en telefoonnummer). Zie voor meer informatie www.winkelcentrumzwollezuid.nl.

Het volledige programma voor het wijkfestival - met alle activiteiten, aanvangstijden en precieze locaties - is vanaf september te lezen op de Facebookpagina voor Zwolle-Zuid, Het Verhaal van Zwolle-Zuid.