<< Ga terug

Open huis avond bij pedicure opleider Pediroda in Zwolle


Opleidingsinstituut Pediroda heeft diverse locaties in heel Nederland en leidt inmiddels al ruim 30 jaar op tot het officieel erkende branchediploma Basis Pedicure en het officieel erkende branchediploma Medisch Pedicure. Ook wordt de opleiding Oncologisch Voetzorg Verlener en de opleiding Medisch Pedicure Sport aangeboden. Verder heeft Pediroda ook een groot aanbod aan (verdiepings)cursussen, masterclasses, studiedagen en workshops voor pedicures.

Cursisten studeren bij Pediroda in hun eigen tempo en krijgen een zeer persoonlijke begeleiding van ervaren docenten. Pediroda is dan ook niet voor niets verkozen tot beste pedicure opleider van Nederland.

Een groot deel van de Nederlandse pedicures is opgeleid door Pediroda en na deze opleiding als vakvrouw/vakman aan de slag gegaan. Wilt u dit ook? Dan moet u beslist een kijkje komen nemen op deze kijkavond waarop u uitgebreid wordt geïnformeerd over de mogelijkheden.

U bent van harte uitgenodigd in het pand aan de Voltastraat 23 in Zwolle om onder het genot van een kopje koffie of thee al uw vragen te stellen aan de aanwezige docenten en de theorie- en praktijklokalen te bekijken.

Aanmelden is niet noodzakelijk; u kunt op deze avond vrij binnen lopen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo