<< Ga terug

Ondernemers Sassenstraat organiseren event in en om de Sassenpoort

Ondernemers Sassenstraat organiseren event in en om de Sassenpoort

BINNENSTAD - Ondernemers in de Sassenstraat hebben voor zaterdag 16 december met elkaar een evenement georganiseerd in en om de Sassenpoort.

Bezoekers kunnen er genieten van optredens van bijvoorbeeld Martin and the Old Cocks, de leukste straatband van Zwolle en Cigarbox Henri & The New American Farmers. Ook is de Sassenpoort de hele dag open. Men kan zich kosteloos laten rondleiden door Middeleeuwse Poortwachters en Jonkvrouwen, al luisterend naar de verhalen van verhalenverteller Stan Fritschy en zich laten verassen door al het leuks en lekkers wat de lokale ondernemers te bieden hebben.

Op het plein kunnen bezoekers van 10.00 tot 18.00 uur genieten van ambachtelijke lokale lekkernijen: een potato twister, roasted chestnuts, diverse andere specialiteiten van of oliebollen. Dit onder het genot van koffie, thee, glühwein of een speciaal biertje. Voor ’s avonds kan men een Walking Diner in concertvorm bespreken, dat bovenin de Sassenpoort wordt gehouden. Deelnemers luisteren tijdens het voorgerecht naar een intiem optreden van singer-songwriter Robin Scherpen om vervolgens los te gaan op de heerlijke ‘foute’ nummers van The Guily Pleasures.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo