<< Ga terug

Michael College krijgt eigen vleugel in Capellen scholengemeenschap

Michael College krijgt eigen vleugel in Capellen scholengemeenschap

Het Michael College, de school voor voortgezet vrijeschoolonderwijs in Zwolle, zal het schooljaar 2017-2018 starten in een eigen vleugel in het gebouw van de Van der Capellen scholengemeenschap.

Vier jaar geleden startte het Michael College. Zij was -en is- hiermee de eerste en enige school voor voortgezet vrijeschool onderwijs in Zwolle. Sindsdien is het Michael College elk jaar een groep gegroeid en biedt zij een volledige onderbouw voor mavo, havo en atheneum. Het Michael College maakt sinds de start gebruik van lokalen van basisschool De Toonladder. Ook deze school kent de afgelopen jaren een groeiend leerlingenaantal. Daarom zal het Michael College volgend schooljaar een eigen vleugel betrekken in de Van der Capellen scholengemeenschap, enige honderden meters verderop aan de Lassuslaan 230. De huidige leerlingen van het Michael College kennen dit schoolgebouw al omdat zij hier dagelijks gebruik maken van de aanwezige vaklokalen.

Open Dag
Ouders en leerlingen zijn zaterdag 21 januari tussen 9.30 en 13.30 uur van harte welkom om kennis te maken met het Michael College en te zien en te ervaren wat de school te bieden heeft. Er zijn deze dag demonstraties, docenten zullen vragen beantwoorden en ook huidige leerlingen zijn op de Open Dag aanwezig.

Michael College
Bachlaan 162, Zwolle
T: 038 8889 092
E: info@michaelcollegezwolle.nl
S: www.michaelcollegezwolle.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo