De Swollenaer

Donderdag, 6 augustus 2020

Op 5 augustus (week 32) verschijnt er geen papieren editie noch E-paper van de Swollenaer. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Miala Trio treedt op bij Kerken al Podium

Miala Trio treedt op bij Kerken al Podium
Redactie: Erik-Jan Berends

BINNENSTAD – Het Miala Trio verzorgt op zaterdagmiddag 23 maart om 15.30 uur, in het kader van Kerken als Podium, een concert in de Doopsgezinde kerk in de Wolweverstraat.

Het trio bestaat uit klarinettist Mia Kogelman, violist Alice Siu en pianist Laura Troost. Zij hebben elkaar leren kennen op het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Mia heeft een vooropleiding gevolgd aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, waarna ze ging studeren aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Alice en Laura studeren beide aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Mia studeert klarinet bij Rick Huls, Alice studeert viool bij Annechien van Blom en Laura studeert piano bij Helena Basilova. Alle drie zitten ze in het tweede jaar van hun studie en ze repeteren en spelen met veel plezier samen. Ze spelen als trio stukken van Piazzolla, Khachaturian en Milhaud. Ook brengen ze duo-stukken ten gehore van Mozart en Saint-Saëns. De stukken hebben allemaal een totaal ander karakter. Zie voor meer informatie www.kerkenalspodium.nl