<< Ga terug

Meeting People, Making Business“

Meeting People, Making Business“

Dat was het thema van de 36e editie van De Netwerkvloer, die op 14 januari jl plaats vond bij Van der Valk Hotel Zwolle.

Tientallen ondernemers presenteerden zich als exposant op deze innovatieve ondernemersbeurs, waar vele ondernemers op af kwamen.

Het is een geweldig platform voor bedrijven om zakelijke relaties te ontvangen.

De Netwerkvloer staat voor een dag boordevol inspiratie, contactmomenten en nieuwe ideeën. Dit leidt tot succesvol zakendoen vertelt Yvon Moossdorff van de organisatie. "Dankzij onze jarenlange ervaring in het organiseren van ondernemers events, weten we als geen ander de juiste sfeer te creëren en efficiënte tools te bieden aan onze exposanten. Zo kon er optimaal worden gespeeddate, met bewezen resultaten." Niet voor niets vindt De Netwerkvloer diverse keren per jaar plaats in steden in Midden en Noord Nederland.

Het Event geeft exposanten de kans om hun bedrijf te presenteren aan de vele bezoekers. Belangrijk hierbij zijn twee contactmomenten: de exposanten avond en het event zelf. Tijdens exposanten avond krijgen de deelnemende bedrijven een avondvullend en interessant programma, waarbij de exposanten elkaar leren kennen. Ook wordt hen geleerd hoe ze zichzelf goed kunnen presenteren tijdens de dag zelf. De Netwerkvloer wordt dan voor iedereen een onvergetelijke ervaring, waarbij het goed zakendoen is.

Aankomende Events: 7 april 2020 bij Van der Valk Hotel Apeldoorn

: 9 juni 2020 bij De Grolsch Veste te Enschede.

: Van der Valk Hotel Deventer (datum volgt)

www.denetwerkvloer.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo