De Swollenaer

Dinsdag, 7 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Meedenkers gezocht

Meedenkers gezocht
Foto: Pop Up Your Talent
Ingezonden door: Evianne Beijeman

Op 26 november gaan tien nieuwe Zwollenaren iets bijzonders doen: samen met een zaal vol meedenkers gaan ze een baan proberen te vinden. En jij kunt daarbij helpen! Hoe? Simpelweg door erbij te zijn en mee te denken.

Tijdens de meedenkbijeenkomst pitchen de statushouders hun talenten en hun belangrijkste vragen in de zoektocht naar werk. Ze zijn op zoek naar een baan die aansluit bij hun ervaring en kwaliteiten: van apothekersassistent of heftruckchauffeur tot grafisch vormgever of landschapsarchitect. Na de pitches gaan we in groepjes uiteen om met iedere deelnemer een individueel plan te maken dat hem of haar helpt naar de arbeidsmarkt.

De meedenkbijeenkomst is onderdeel van Pop Up Your Talent. In dit programma krijgen statushouders de tools om zelf aan de slag te gaan en, samen met het netwerk dat ze opbouwen, stappen te nemen die leiden tot deelname aan de arbeidsmarkt. De afgelopen jaren hebben al veel statushouders op deze manier een baan gevonden in de meest uiteenlopende sectoren.

Ook deze groep willen we aan een goede plek op de arbeidsmarkt helpen en dat doen we graag samen met jou. We willen je van harte uitnodigen om naar de meedenkbijeenkomst te komen, want jij kunt ongetwijfeld één van de deelnemers helpen met je kennis, ervaring, bedrijf of netwerk. Samen kunnen we werk maken van de dromen en talenten van statushouders. Denk je mee?

Locatie: Stadkamer (Zeven Alleetjes 1a, Zwolle)

Datum: 26 november

Tijdstip: 19.30 uur