<< Ga terug

Meander Bigband lanceert videoclip voor carnaval

Meander Bigband lanceert videoclip voor carnaval
Foto: Jelle Raap

ZWOLLE - De Meander Bigband, de schoolband van het Zwolse Meander College, komt op woensdag 10 januari om 16.00 uur uit met de nieuwe Zwolse carnavalskraker.

Aanleiding is het twintigjarig bestaan van de band dat wordt gevierd met een jubileumconcert op 10 februari in schouwburg Odeon. Precies een maand voor het jubileum komt de videoclip van het nieuwe carnavalsnummer ‘Mijn Baasjes Beestje’ online. De schoolband wil met behulp van de leerlingen van het Meander College het nummer massaal delen op alle social media.

Twee jaar geleden lukte het de Meander Bigband om landelijke airplay bij 3FM te krijgen met hun kerstsingle ‘A new tomorrow’. Dit keer mikt de band dus op het carnaval en apr├ęs-ski publiek. Samen met de Zwolse dj Tim Vos heeft de band een nieuwe sound neergezet die men niet gelijk bij de bigband verwacht. In de videoclip komen tevens veel besneeuwde plaatjes uit de Zwolse binnenstad voorbij, waardoor het een sfeervolle winterclip uit Sassendonk is geworden.

Aan het jubileumconcert op zaterdag 10 februari wordt tevens meegewerkt door oud-leden in de Reunion Bigband, de Junior Bigband (klas 1 en 2) en gastsolist Eric Vloeimans. Kaarten voor dit jubileumconcert zijn nog beperkt (online) verkrijgbaar. Bij aankoop van een ticket voor het concert ontvangt het publiek tevens de nieuwe cd. Zie voor meer informatie www.meanderbigband.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo