De Swollenaer

Maandag, 6 april 2020

Al het nieuws uit Zwolle en omstreken

Marriage Week 2020 trapt af in Zwolle

Marriage Week 2020 trapt af in Zwolle
Ingezonden door: Tineke

ZWOLLE – Zwolle is dit jaar de plaats waar de Marriage Week in Nederland aftrapt. Dat gebeurt op vrijdag 7 februari met een feestelijk evenement, Vier je Relatie! Er zijn optredens van cabaretier/stand-up comedian Jacob Spoelstra en zangeres Gezina van den Bos. Aan de avond verleent ook hoogleraar Esther Kluwer haar medewerking. Zij is hoogleraar duurzame relaties aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

De Marriage Week wordt jaarlijks in meer dan 30 landen gehouden in de week voor Valentijnsdag. Het is een week waarin het vieren van én het investeren in huwelijken en (andere) duurzame relaties centraal staat. In het land staan activiteiten op het programma, van huwelijksworkshops tot een avond over DISC in je relatie en zelfs een ‘liefdeswandeling’.

Het groeiende aantal initiatieven moet worden gezien tegen de achtergrond van een harde realiteit in Nederland. Van de honderd stellen die trouwen, scheiden er momenteel 53. Of het is jezelf overkomen of je kent wel iemand met wie het is gebeurd: een familielid, vriend(in) of collega. De Marriage Week wil bij stellen op een ontspannen en creatieve manier onder de aandacht brengen dat het belangrijk is om tijd voor elkaar te nemen en te investeren in hun relatie.

Vier je Relatie! wordt gehouden in de Verrijzeniskerk aan de Bachlaan 150 in Zwolle en begint om 20.00 uur (zaal open om half acht). Tickets zijn te bestellen op www.at.-tickets.nl.

Website: www.loveup.nl. Facebook: https://www.facebook.com/events/453426491978013 (trefwoord: vier je relatie).

E-mail: ulbe@strongconnections.nl.