De Swollenaer

Vrijdag, 10 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Man valt vrouwen lastig in Zwolle

Man valt vrouwen lastig in Zwolle
Redactie: Erik-Jan Berends

ZWOLLE – De politie heeft woensdagavond meerdere meldingen gekregen dat een nog onbekende man op verschillende locaties vrouwen lastigviel in Zwolle.

De man benaderde de vrouwen op een seksueel intimiderende manier. De politie meldt direct op zoek te zijn gegaan naar de man, maar heeft hem niet meer gevonden en is nog steeds naar hem op zoek. "Wie iets heeft gezien, of weet wie de man is wordt verzocht contact op te nemen. zodat dit gedrag kan stoppen, iedereen zich veilig kan voelen in de stad en de man de hulp kan krijgen die hij mogelijk nodig heeft."

Fiets

De man die wordt gezocht is ongeveer 40 tot 50 jaar oud, ongeveer 1.90 meter lang, heeft kort grijs haar en draagt een bril. Hij fietste op een grijze fiets met aan beide kanten fietstassen met rode bovenkant. Getuigen worden verzocht de politie een pb te sturen of de Politie Zwolle te bellen via 0900-8844. Het zaaknummer is 2020240035.