De Swollenaer

Zondag, 31 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Lederhose is dresscode bij eerste editie Bier & Bratwurst Mile

Lederhose is dresscode bij eerste editie Bier & Bratwurst Mile
Redactie: Erik-Jan Berends

BINNENSTAD - In café de Hete Brij vindt op 28 oktober de eerste Bier & Bratwurst Mile plaats. Deze run is georganiseerd door Run2Day Zwolle, café de Hete Brij en Buro Ruis.

Het thema voor dit event is het Oktoberfest en de dresscode is een lederhose. Het event is bedoeld voor mannen, maar vrouwen in lederhose zijn ook welkom. De deelnemers aan de run ondersteunen het werk van Stichting 112 Nepal. Stichting 112 Nepal ondersteunt kleinschalige projecten gericht op het welzijn en de toekomst van kinderen die het zwaar te verduren hebben na de aardbeving van 2015.

Na iedere ronde van een mijl nemen de in lederhose geklede deelnemers een 0,0% bier en een heerlijk stuk Bratwurst. Deze worden vervolgens afgevinkt en dan kunnen de deelnemers weer verder. Iedereen mag maximaal vijf rondjes hardlopen en na afloop kunnen deelnemers het event afsluiten met nog een bier, 0,0% bier, gewone Bratwurst of een vegetarische Bratwurst.