<< Ga terug

Ladies fair in Dalfsen

Ladies fair in Dalfsen

DALFSEN – Een avond voor vriendinnen, zussen, moeders, schoonmoeders, nichtjes, buurvrouwen, collega’s en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Speciaal voor vrouwen uit Dalfsen en verre omstreken. Dat is wat Anja van Eldik en Berlinda Reurink bij de organisatie van een ladies fair voor ogen stond. Vandaag is het zo ver. Plaats van handeling is hotel restaurant De Barones in Dalfsen. Er is een binnen- en buitenprogramma. Aanvang: 19.00 uur.

De ingrediënten? Live muziek van MEC Muziek, een modeshow, adviezen en verwennerij van Ibiza Fashion & lifestyle, Dian Hair & Beauty, Mel’s Choice, Santé Drogisterij en ontspanning en verdieping van Anja van Eldik van Balance4yourbody en medium Berlinda Reurink. En er is een gezondheidsplein waar men zich onder meer bij Vivacious en praktijk Mamita kan laten voorlichten over gezondheid, voeding en sport. Zelfs een voetreflexzonemassage behoort tot de mogelijkheden.

Het is slechts een greep uit het aanbod. Want met ruim dertig standhouders is er veel meer te zien en vooral te beleven. De aanvang is om 19.00 uur bij De Barones aan de Gerner Es 5A in Dalfsen. De entree bedraagt 12 euro, inclusief een consumptie en een goodiebag met attenties en waardebonnen van de deelnemende exposanten.

Vechtdal FM is er vanavond bij en doet tussen negen en tien live verslag in de woensdagavondshow met Jeroen en Robin Koggel.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo