<< Ga terug

Kunstroute Overijssel organiseert Open Atelier Route 2019

Kunstroute Overijssel organiseert Open Atelier Route 2019

ZWOLLE - Het jaarlijkse open atelier weekend van de leden van de Kunstroute Overijssel is dit keer op 21 en 22 september. Tijdens dit weekend zetten 21 kunstenaars, waaronder drie nieuwe leden, de deuren van hun werkplaats/atelier open en presenteren ze hun werk.

“Keramiek, beeldhouwwerk, fotografie, schilderkunst, sieraden en textielkunst maken van de route een mooie aaneenschakeling van bijzondere creativiteit”, volgens de vereniging. Bezoekers kunnen een 'kijkje in de keuken' nemen bij kunstenaars in hun omgeving en vragen stellen over materialen, inspiratie en werkwijze. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen ze hun ogen vrijuit de kost geven.

Op de website www.kunstrouteoverijssel.nl staan de route en de openingstijden. Ook kan men er gewoon voor kiezen een atelier te bezoeken. Op zaterdag 21 september zijn drie kunstenaars aanwezig in Stadkamer Centrum. Zij geven demonstraties en exposeren hun werk.

Kunstroute Overijssel is een vereniging, opgezet voor en door kunstenaars uit de hele provincie. Door het organiseren van gezamenlijke exposities en open atelierdagen laat ze bezoekers kennismaken met kunstenaars uit hun directe omgeving.

Op de Facebookpagina Kunstroute Overijssel staan weetjes en recente activiteiten van de deelnemers, waaronder de aankondiging van Vreugderijkerkunst op 3 november. Wie interesse heeft voor een lidmaatschap, kan op de site kijken voor verder informatie. Voor vragen kan men mailen naar info.kunstrouteoverijssel@gmail.com.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo