<< Ga terug

Kids&Koffie legt moeders in de watten

Kids&Koffie legt moeders in de watten
Foto: Henrike Joziasse

December is voor veel moeders een drukke maand. Moeders geven vaak álles om hun gezin een fijne feestmaand te geven. Reden genoeg voor Stichting Kids&Koffie om de moeders zélf eens in de watten te leggen. Daarom organiseert Kids&Koffie een verwenochtend voor moeders op vrijdagochtend 6 december.

Stichting Kids & Koffie Zwolle organiseert twee keer per maand bijeenkomsten voor moeders en kinderen in de wijk Holtenbroek. Elke eerste vrijdag van de maand is er een workshop omtrent het thema opvoeding. Elke derde vrijdag van de maand is er tijd voor ontmoeting. Er wordt samen koffie of thee gedronken en er is tijd om al je vragen over opvoeding te stellen en te bespreken. Alle bijeenkomsten zijn gratis en alle moeders zijn welkom. De bijeenkomsten vinden plaats in het Huis van Kansen, op het terrein van basisschool de Toonladder. Bachlaan 156a.

Op vrijdagochtend 6 december organiseert Kids &Koffie een verwenochtend voor moeders. De moeders worden verwend met lekkere hapjes, massages, make-up advies en beauty-tips. Kinderen zijn ook welkom. Zij kunnen in een aparte ruimte spelen, knutselen of zich laten schminken. Voor elke moeder is er na afloop een goodiebag. De verwenochtend is geheel gratis en duurt van 09:30 uur tot 11:30 uur in het Huis van Kansen, Bachlaan 156a. Aanmelden is niet nodig.

Meer weten? Bezoek de website www.kidsenkoffiezwolle.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo