<< Ga terug

Kameroperahuis zoekt vrijwilligers voor het Stadsfestival

Kameroperahuis zoekt vrijwilligers voor het Stadsfestival

ZWOLLE - Kameroperahuis zoekt vrijwilligers die het team kunnen versterken tijdens het Stadsfestival Zwolle van donderdag 31 augustus tot en met zaterdag 2 september.

Het muziektheatergezelschap zoekt publieksbegeleiders, kaartcontroleurs en enthousiastelingen voor in haar promoteam. Wie het leuk lijkt om ervaring op te doen bij het reilen en zeilen tijdens een voorstelling binnen het Stadsfestival en een uniek kijkje achter de schermen wil krijgen, kan zich nu aanmelden. Van kandidaten wordt verwacht dat ze geïnteresseerd zijn in theater en communicatief zijn ingesteld. In ruil daarvoor krijgen ze een vrijwilligersvergoeding van maximaal 40 euro per dag, gratis toegang tot de voorstelling Before I Die en eten en drinken tijdens de inzet.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar publiciteit@kameroperahuis onder vermelding van vrijwilliger tijdens het Stadsfestival Zwolle. De geïnteresseerden moeten in hun e-mail wat over zichzelf vertellen en duidelijk hun beschikbaarheid aangeven. Op donderdag 24 augustus is er een vrijwilligersbijeenkomst, waarin de vrijwilligers alvast met het muziektheatergezelschap kunnen kennismaken.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo