De Swollenaer

Vrijdag, 10 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Jeugdland Diezerpoort in Park de Hogenkamp

Jeugdland Diezerpoort in Park de Hogenkamp
Redactie: Erik-Jan Berends

DIEZERPOORT - Expeditie Robinson, Junior MasterChef, Checkpoint, Wipe Out… wie kent deze bekende tv-programma’s niet? Wie altijd al hiervan de ster wilde worden, doet in de zomervakantie mee met Jeugdland Diezerpoort.

Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 augustus staat Park de Hogenkamp geheel in het teken van Jeugdland Diezerpoort. Het is een activiteitenweek voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en op maandag is er ook een speciaal programma voor de allerkleinsten van 1 tot en met 4 jaar. Elke dag van 13.00 tot 16.30 uur worden er diverse activiteiten georganiseerd met als thema ‘de sterren van Dieze’. Een dagkaart kost 2 euro en een weekkaart 7,50 euro. De kaarten zijn te koop op maandagochtend vanaf 11.00 uur in Park de Hogenkamp.

Naast de activiteiten voor kinderen wordt er een vakantieterras aangelegd, zodat het ook voor ouders en verzorgers aantrekkelijk is om te blijven hangen en te genieten van iets te eten en/of drinken.