De Swollenaer

Woensdag, 3 juni 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

JCI Zwolle en BAPAS steken Stichting Hart voor Zwolle een hart onder de riem

JCI Zwolle en BAPAS steken Stichting Hart voor Zwolle een hart onder de riem
Op de foto vieren Jeroen Borggreve (voorzitter JCI Zwolle), Ard ten Brinke (initiatiefnemer Stichting Hart voor Zwolle) en Chris Hukkelhoven (eigenaar Bapas Zwolle) de mooie opbrengst.
Foto: Eigen foto
Redactie: Erik-Jan Berends

ZWOLLE - Stichting Hart voor Zwolle mocht het kalenderjaar 2019 rekenen op de steun uit een nieuwe hoek. JCI Zwolle, een groep ondernemende mensen uit alle geledingen van het Zwolse bedrijfsleven, selecteerde Stichting Hart voor Zwolle als eindbestemming van een winstgevend project: Bokbier met een Hart voor Zwolle.

In samenwerking met Bapas Zwolle introduceerde JCI Zwolle, voorafgaand aan de veertiende editie van de jaarlijkse bokbier introductie in Zwolle, hun eigen bokbier. Met een eerste knipoog naar de stichting werd onder de titel Bokbier met een Hart voor Zwolle in aanloop naar het festival meer dan 380 bokbierpakketten verkocht. Tijdens het bokbierfestival presenteerden Bapas en JCI Zwolle rondom hun eigen stand op het Grote Kerkplein ook nog eens een drietal bokbieren. Zowel de opbrengsten uit de voorverkoop als de dagopbrengst van het festival zouden uiteindelijk leiden tot een donatie aan Stichting Hart voor Zwolle.

Missie

JCI Zwolle en Stichting Hart voor Zwolle vonden elkaar dit jaar met een gedeelde missie. Waar JCI Zwolle een netwerkorganisatie is waar leden vanuit hun persoonlijke ontwikkeling een positieve bijdrage leveren aan de (in ons geval Zwolse) samenleving, verbindt Stichting Hart voor Zwolle enthousiaste jongeren aan kwetsbare Zwollenaren. Het doet JCI Zwolle dan ook deugd om Stichting Hart voor Zwolle via deze actie te helpen met een financiële bijdrage van 2.500 euro.