De Swollenaer

Maandag, 10 augustus 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Het Witte Licht behandelt hartfulness meditatie

Het Witte Licht behandelt hartfulness meditatie
Redactie: Erik-Jan Berends

WESTENHOLTE - De Zwolse Spirituele Vereniging Het Witte Licht opent op woensdag avond 8 november weer haar deuren voor belangstellenden. De avond gaat over hartfulness meditatie.

Emiel Smulders geeft een introductie in Heartfulnessmeditatie en een lezing over de evolutie van het bewustzijn. Heartfulness is een methode van Raja Yoga, waarbij het doorgeven van spirituele energie centraal staat. “Het geeft rust en ontspanning en is voor velen een start om nieuwe levenspaden op te gaan”, meldt de spirituele vereniging. Voor deelname na de introductie is Heartfulness kosteloos. Meer informatie over Heartfulness is telefonisch verkrijgbaar bij Sroeti Pantandin: 06-458 70 049 of kijk op www.heartfulness.org of Facebook heartfulness Nederland.

De avond van Het Witte Licht wordt gehouden in Het Anker aan de Voorsterweg in Westenholte. Zie voor actuele informatie en eventuele veranderingen in het programma de website www.hetwittelicht.com of de Facebookpagina. Mail voor contact het secretariaat: hetwittelicht@hotmail.com. De entree bedraagt 10 euro. De lezing begint om 20.15 uur en de kassa sluit om 20.10 uur.